Hoeveelkostmijnhuis - optimaliseer je aankoop!

Op zoek naar een nieuwe woning? Bouwplannen? Op deze site kan iedereen zelf zijn financiële mogelijkheden in kaart brengen. Dankzij de uitgebreide informatie en handige rekenmodules trekt de toekomstige koper goed geïnformeerd en zelfzeker naar bank of kredietmakelaar. De vele tips en suggesties vatten helder samen wat elders wordt verhuld in specialistentaal.

Hoeveelkostmijnhuis.be werd in 2007 opgestart en is ondertussen uitgegroeid tot een referentie voor financieel advies aan toekomstige bouwers en -kopers. Het is de allereerste website die het volledige financiële plaatje van een woningaankoop gratis en overzichtelijk in beeld brengt.

Hoeveelkostmijnhuis.be brengt alle nuttige informatie, berekeningen en handige trucs op één plaats samen. De unieke rekentools werden gemaakt in overleg met diverse banken en bij betrouwbare financiële en immo-experts. De site wordt voortdurend getest op correctheid en gebruiksvriendelijkheid en kan hiervoor rekenen op feedback van enthousiaste gebruikers.

Hoeveelkostmijnhuis.be onthult de slimme trucs waar financiële instellingen vaak in alle talen over zwijgen en leert geïnteresseerden hoe ze hun lening kunnen optimaliseren. Dankzij deze site kan de kandidaat-koper of bouwer de juiste keuzes maken en zo heel wat geld besparen.

Vragen of suggesties? Contacteer ons!